Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ Glass Creations (ενεργό μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας έμπορων & βιοτεχνών υαλοπινάκων )έχει παρουσία στο κλάδο από το 1970. Το 1985 μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5000μ2 στο Βιοτεχνικό Πάρκο Θέρμης Θεσσαλονίκης(2ο χλμ Θέρμης-Ταγαράδων). Στον εξοπλισμό της συγκαταλέγονται μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, κατασκευασμένα από τους μεγαλύτερους Διεθνείς οίκους, τα οποία εγγυώνται την παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, καθώς και ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα.

Η εταιρία έχει συνεργασία με διεθνείς οίκους όπως Guardian Glass και Saint-Gobain Glass, και από το 2019 στους αυτόματα συστήματα εισόδου με την βραβευμένη Ιταλική εταιρία σε πρωτοπορία και κατανάλωση ρεύματος Face Automations. Με ευαισθησία σε περιβαλλοντολογικά θέματα και στην εξοικονόμηση ενέργειας είμαστε περήφανοι για την συνεργασία μας με την Saint-Gobain Glass στο πρόγραμμα ανακύκλωσης των υαλοπινάκων.

Ο άρτιος μηχανολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία του προσωπικού και την ευρεία γκάμα προϊόντων την καθιστούν μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι η άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη μέσω της παραγωγής και τοποθέτησης πρωτοποριακών,ποιοτικών και ασφαλών συστημάτων υαλοπινάκων.