ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Η Χριστουλάκης Glass Creations βρίσκετε σε συνεργασία με την Ιταλική FACE automations για την προμήθεια και τοποθέτηση αυτόματων συστημάτων εισόδου. Η FACE είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από μια ομάδα ειδικών στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία αυτοματισμών.
Πολλά από τα πιο πολύτιμα χαρακτηριστικά και καινοτομίες που χαρακτηρίζουν την προσπάθεια της FACE για βέλτιστη ασφάλεια, απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας συνδυάζονται στη συρόμενη αυτόματη πόρτα SL3L, SL4A.

Οι αυτόματες πόρτες FACE είναι πρωτοποριακά σχεδιασμένες, και διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό όπως ειδικά radar ανίχνευσης κίνησης και παρουσίας, ηλεκτρομηχανική κλειδαριά, κιτ μπαταριών για αυτόνομη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Ο μηχανισμός είναι ο μονός που προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας 54% και είναι κάτοχος του βραβείου καινοτομίας R+T 2018 .

Διατίθενται τηλεσκοπικές για 30% μεγαλύτερο άνοιγμα διέλευσης SLTA.
Emergency για εξόδους διαφυγής SL4E και SLTE. Καθώς και αυτόματες πόρτες πανικού με περιστρεφόμενα πάνελ κατά 90 °. Οι Ιταλικές αυτόματες πόρτες FACE είναι πλήρως εναρμονισμένες με το πρότυπο ΕΝ 16005 σε θέματα ασφάλειας, και διαθέτουν πιστοποίηση TUV Γερμανίας. Ο μηχανισμός είναι ο μονός που προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας 54% και είναι κάτοχος του βραβείου καινοτομίας R+T 2018 .

Face τηλεκοντρόλ για την διαχείριση αυτόματων θυρών

Διαθέτει επίσης FACE SRC (Remote Control Smart phone), μια εφαρμογή που επιτρέπει τη διαχείριση των αυτόματων θυρών FACE, μέσω της σύνδεσης NFC μεταξύ του επιλογέα λειτουργιών FSD1 και του smart phone σας.

Εξοικονόμησης ενέργειας

Η διεθνής αναγνώριση αυτής της επιτυχίας είναι η κατάκτηση του βραβείου καινοτομίας για την ενεργειακή αποδοτικότητα στην έκθεση R + T 2018 στη Στουτγκάρδη.

Ηλεκτρονική πλακέτα FACE

Τεχνολογικά εξελιγμένη. Πλήρως αναβαθμίσιμη ανά πάσα στιγμή μέσω USB. Εύκολη ρύθμιση.

Μεγαλύτερη αξιοπιστία

Η απουσία του μειωτήρα μειώνει επίσης το κόστος συντήρησης που απορρέει από τη φυσική φθορά του.

Ησυχία και άνεση

Η απουσία των βουρτσών και η έλλειψη μειωτήρα καθιστούν τον αυτοματισμό εξαιρετικά αθόρυβο και ιδανικό για χώρους που απαιτούν χαμηλό επίπεδο θορύβου

Αυτομάτες πόρτες face πρώτες στην εξοικονόμηση ενέργειας

Certificates and Catalogs

Face S.r.I
TUV Certificate
Installation and maintenance
Manual for sliding door
Generation of Automation
Catalog
Face Innovation
Advantages
Remote Controler
Manual

Gallery

Για Συρόμενες Αυτόματες Πόρτες
επικοινωνήστε μαζί μας!

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή!